Предпочитате да поръчате по телефона?

Позвънете на : 056/82-54-91
работим от пн до пт -9-17h

Вие сте в процес на поръчка.

Вземете стартов пакет на по-ниска цена:  64 лв 45 лв (спестявате 19 лв)!

Важи само до полунощ. Срок:

 • GH Balance е мъжки хормон на растежа, събран в една капсула. Без много усилия можете да постигнете атрактивно, мъжествено и мускулесто тяло. Продуктът влияе благоприятно на растежа на мускулна маса, намалява мазнините и укрепва организма. С GH Balance ще се превърнете в обект на желанието за всички жени.
 • Стартов пакет

  за едномесечна терапия с GH Balance

  Търсите бърз ефект за кратко време? Ако това е вашата цел, то този пакет е точно за вас. Balance GH започва да действа още в първите 48 часа, в рамките на един месец ще забележите видимо увеличаване на мускулната си маса.

  64 лв 45 лв за едномесечна терапия (60 таблетки в една опаковка)

 • Не забравяйте, че нищо не рискувате. Ние сме убедени в качеството и ефективността на GH Balance, затова гарантираме пълно удовлетворение - имате цели 90 дни да си върнете парите, ако не останете доволни .

В един пакет имате гарантирани:

 • Сигурност

  Хранителната добавка GH Balance е създадена от 100 % натурални съставки , което гарантира пълната и безопасност . Продуктът не води до пристрастяване и не дава странични ефекти.

 • Поверителност

  Ние уважаваме неприкосновеността на личния живот на нашите клиенти, затова не разпространявате данни, предоставени ни от Вас.

 • Постоянни ефекти

  Внимателно подбраните съставки във формулата на GH Balance,правят продукта безопасен,подсилват метаболизма и топят мазнините. Ефектите са постоянни и не изчезват след края на лечението.

 • Предизвикайте завистта на приятели и колеги

  Големите мускули винаги се забелязват отдалече: с GH Balance можете да съблазнявате и да предизвиквате ревниви погледи.

2 Попълнете онлайн формата:

 • Мога ли да поръчам, ако се намирам в чужбина?

3 Изберете начин на плащане:

 • Плащане при доставка на стоката (чрез наложен платеж) - 0 лв

  При избор от Ваша страна на този метод за разплащане, Вие ще заплатите желаната (закупена) стока на куриера, при доставка на продукта до посочения от Вас адрес. Време за доставка- до 2 работни дни.

 • Плащане с дебитна или кредитна карта чрез е-Pay системата за електронно плащане - 0 лв

  При избор от Ваша страна на метод за плащане през системата за електронни разплащания еPay, може да заплатите поръчаните от Вас продукти с дебитна или кредитна карта. Ще бъдете пренасочени към система за плащане с кредитна или дебитна карта ePay. Поръчаните от Вас продукти ще бъдат изпратени веднага, след като получим сумата по наша сметка. Време за доставка- до 2 работни дни.4 Поръчай


Поръчка: 0 лв
Доставка: 0 лв

Общо: 0 лв

 • Съгласен съм с обработката на личните ми данни от JPT Investment Partners Limited. PC 1010, Кипър за маркетингови и търговски цели, съгласен/на съм с обработката на личните ми данни, в рамките на Европейското икономическо пространство.


© GH BALANCE 2018 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ